|
Ответ
Ольга Кравченко Не доводилось
Ольга Кравченко Не доводилось
Ответ
Ольга Кравченко Нажаль я не в силах змінити людську ненаситність. Вбити заколотника - не гуманно. Навіть не знаю, інколи дві людини не можуть між собою домовитись, а страждають невинні люди...
Ольга Кравченко Нажаль я не в силах змінити людську ненаситність. Вбити заколотника - не гуманно. Навіть не знаю, інколи дві людини не можуть між собою домовитись, а страждають невинні люди...
Ответ
Ольга Кравченко Так
Ольга Кравченко Так
Ответ
Ольга Кравченко Думаю не всім, бо мало хто в цьому житті може радіти здійсненням цих мрій та щиро бажати їх здійсненню
Ольга Кравченко Думаю не всім, бо мало хто в цьому житті може радіти здійсненням цих мрій та щиро бажати їх здійсненню
Ответ
Ольга Кравченко Чочу, щоб наші любі українці стали трішки добрішими, чеснішими та не такими жадібними, особливо це стосується наших чиновників.
Ольга Кравченко Чочу, щоб наші любі українці стали трішки добрішими, чеснішими та не такими жадібними, особливо це стосується наших чиновників.
Ответ
Ольга Кравченко Ні на кого, яка є така є
Ольга Кравченко Ні на кого, яка є така є
Ответ
Ольга Кравченко Русский хорошо, English so-so
Ольга Кравченко Русский хорошо, English so-so
Вопрос
Сторінка Розробників У Вас є дома речі, які Ви могли б пожертвувати людям, що потребують допомоги?
Ответ
Ольга Кравченко Так
Ольга Кравченко Так
Ответ
Ольга Кравченко Мене все влаштовує, хочеться надіятись що оточуючих теж.
Ольга Кравченко Мене все влаштовує, хочеться надіятись що оточуючих теж.
Ответ
Ольга Кравченко Поки що ні
Ольга Кравченко Поки що ні
|
Закрыть |